Fyrspannstur i Hellvi

Fyrspannstur med Ponnyexpressen på norra Gotland i sommar ☀️

Våra svarta shetlandsponnys tar er med på ett vackert äventyr längs slingrande grusvägar, magiska havsvyer och mjuka skogsvägar. Vi stannar längs vägen och fikar vid havet. Vi har vagnar som passar både familjer och större sällskap. Välkommen till Hellvi och Stengrinde Gård! Mer information och bokning: info@ponnyexpress.se 💌 

Några kunders egna upplevelser

Vi åkte på en tur med vagn och fyrspann som var fantastisk! Det går att sitta 8-10 personer i en vagn så det är perfekt även för lite större sällskap. Färden går genom klassisk gotländsk kustmiljö och mitt i bjuds det på fika. Även de mindre hästintresserade i familjen hade kanonkul. Jättebra aktivitet och väldigt trevlig personal.

Vi besökte Ponnyexpressen i somras. För en åktur på vackra Gotland med ett fyrspann med dessa underbara ponny hästar! Vi va 3 vuxna och 3 barn mellan 2-4 år. Barnen fick vara med och hämta hästarna i hagen, fick vara med och borsta och sela dom. Sedan bar det ut i vackra skogen, vi passerade ett fantastiskt kalkbrott och längs havet. Vi stannade för en fika och sträcka på benen. Turen vi tog varade i ca ett par timmar. Vuxen som barn va detta ett av de absolut mäktigaste och underbaraste minnet vi ta med oss från denna sommar!!! 

Vilken fantastisk tur, underbart bemötande från Anton och Sara! Resan var välplanerad, gott fika och fin utsikt längs kusten. Rekommenderar starkt denna upplevelse!